ČAROBNI BALETNI COPATKI - kratka plesna predstava za otroke

Kratko plesno predstavo bodo, v počasitev 15. obletnice delovanja društva, izvedle plesalke plesne skupine BALET 2 iz Plesnega društva Imani.

četrtek, 9. 6. 2022, 17.00, Dom kulture brežice

Vsebina:
Deklica ANA je za rojstni dan dobila čudovite nove baletne copate. Komaj je čakala, da zapleše z njimi. A nočne škratkovile so ji prekrižale pot. Škratovila LU se, med obredom čaranja sanj, namreč ni mogla upreti skušnjavi. Prebudila se je njena navihana škratja narava in deklici je ukradla baletne copate. Ker pa slabo, vedno privabi k sebi še več slabega, se je vse skupaj tu šele začelo. Kraja je namreč zanetila velik prepir, kajti prav vsaka izmed škratovil je želela copate zase. Med njimi je prišlo do prerivanje, ki je preraslo v pravi kaos, ki se je končal z žalostjo in nesrečo. Še dobro, da je ena izmed škratovil ohranila zdravo pamet in ljubezen v srcu ter s pomočjo čarovnije prijateljstva in pomočjo otrok v publiki spet postavila vse na svoje mesto.

Plešejo:
Zale Gregel, Inaja Softič, Inja Oriana Račič, Julijana Ferjanč, Lael Zrakih Bernardič, Larisa Slovenc, Nika Stanič, Ula Jančar in Iza Gajšek (skupina Balet 1).

Zgodba in koreografija: Sara Levičar s plesalkami

Vstopnina: prostovoljni prispevkiLepo vabljeni.

 

OrganizatorPlesno društvo Imani

Kontakt

Zveza kulturnih društev Brežice
Trg Jožeta Toporišiča 3
8250 Brežice
041 326 162 (predsednik)
info@zkd-brezice.si
zkd-brezice.si

Uradni podatki

Zveza kulturnih društev Brežice
Trg Jožeta Toporišiča 3
8250 Brežice
Slovenija
ID za DDV: 55719295
IBAN: SI56 6100 0001 5784 575 (Delavska hranilnica)

Sledite nam